Omdat uw bedrijf
ook uw levenswerk is…

Als Fintro bankier bieden wij u totaal oplossingen voor al uw financiële projecten of ondernemingen.

Uw plaatselijk kantoor,
onder de vleugels van
een wereldbank.

Contacteer ons

Dagelijkse bank

Comfortabel bankieren, met de bankoplossing op maat van uw activiteiten. Fintro stelt de professional alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking om bancaire verrichtingen, betalingen en andere financiële stromen te beheren. Van rekening en betaalkaart tot online diensten waarmee u inkomsten en betalingen gemakkelijk regelt.

Bekijk ons fintro aanbod

Kredieten

Een bedrijfswagen kopen, machines huren, een nieuw gebouw zetten, fondsen verzamelen met het oog op verdere groei … Zoveel belangrijke stappen in uw professionele activiteit die u gemakkelijker tot een goed einde brengt met de hulp van uw Fintro-agent. We combineren het uitgebreid aanbod van een grootbank met de warme ontvangst en de gedrevenheid van een zelfstandige.

Meer info

Sparen en beleggen

Zelfstandige of ondernemer, met uw professionele activiteit kunt u sparen of investeren in de toekomst. Wij begeleiden u doorheen de verschillende oplossingen om te bepalen welke u het best passen.

Overzicht Fintro

Verzekeringen

Patronium

Als zaakvoerder bent u steeds bezorgd om de continuïteit van uw bedrijf. Er liggen zoveel risico’s op de loer, die uw droom wel eens in de weg kunnen staan.

Het is daarom belangrijk om uw bedrijfsgebouwen, machines en inboedel degelijk te verzekeren, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Nadat we samen met u tot een volledig verhaal gekomen zijn, kijken we op de markt welke maatschappij tegen welke prijs het best uw risico kan verzekeren.

Lees meer

Wagenpark

Uw wagenpark betekent een belangrijk kapitaal voor uw onderneming. Of het nu personenwagens, vrachtwagens, aanhangwagens of anderen betreft.

Met een goede verzekering kunnen u en uw medewerkers met een gerust hart de baan op. Want een goede afhandeling bij schade na ongeval en snelle bijstand bij pech, zijn onmisbaar om in de dagdagelijkse mobiliteitsvereisten van uw onderneming te voorzien.

Lees meer

Aansprakelijkheid

Een polis burgerlijke aansprakelijkheid is onmisbaar voor u en uw onderneming.

U bent immers wettelijk verplicht tot herstel van de schade die door uw fout of die van uw werknemers aan derden wordt veroorzaakt. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de solvabiliteit van uw onderneming. Als uitbater van een publiek toegankelijk gebouw bent u tevens wettelijk verplicht om u te verzekeren tegen schade door brand of ontploffing. Ook als u niet in fout bent, kan u immers aansprakelijk worden gesteld.

Lees meer

Personeel

De veiligheid en gezondheid van uw werknemers is een belangrijk aspect in het functioneren van uw bedrijf.

Elke werkgever is dan ook wettelijk verplicht om haar personeel te verzekeren tegen arbeidsongevallen. Het beperkt uw persoonlijke financiële tussenkomst, verzekert de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten en waarborgt uw inkomen. Daarnaast kunt u uw werknemers ook nog een aantal extralegale voordelen aanbieden, zoals een pensioenplan, een dekking vroegtijdig overlijden of een hospitalisatie verzekering.

Lees meer

Vermogen

Elke dag opnieuw zet u zich als zelfstandige of bedrijfsleider ten volle in voor uw zaak en uw werknemers. Maar denkt u ook eens aan uw eigen toekomst ?

Er is een breed scala aan mogelijkheden: een verzekering persoonlijke ongevallen, een polis gewaarborgd inkomen, een Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ), een Individuele Pensioentoezegging (IPT) of een hospitalisatieverzekering. Het bespaart u dus een pak zorgen. Want ook, of beter nét, in moeilijke tijden staan wij aan uw zijde.

Lees meer

Overige

In welke sector u ook actief bent of welke schaal uw onderneming ook heeft, wij verdiepen ons heel graag in jullie dagelijks reilen en zeilen om u de beste service te kunnen bieden.

We mogen vele mooie KMO’s en zelfstandigen tot ons clienteel rekenen, die al jaren beroep doen op onze bancaire en verzekeringsservice om hun groei te ondersteunen en hun te beschermen tegen eventuele calamiteiten.

Lees meer

Een ruime ervaring in diverse sectoren.

Op zoek naar een specifieke verzekering voor uw bedrijf? Contacteer ons gerust vrijblijvend voor professioneel advies.

Maak een afspraak