Wij verzekeren wat
dierbaar is voor u…

Als Fintro bankier bieden wij u totaaloplossingen voor al uw financiële projecten, groot of klein.

we verzekeren
wat dierbaar voor u is…

Contacteer ons

Dagelijkse bank

Voor al uw dagelijkse bankverrichtingen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat over het openen van een nieuwe rekening, de aanvraag van een kredietkaart of een vraag over Fintro easy banking voor het online beheren van uw rekeningen… .

Bekijk ons fintro aanbod

Kredieten

Een woonkrediet, een nieuwe wagen, verbouwingen, of andere projecten? We combineren het uitgebreid aanbod van een grootbank met een persoonlijk en gedreven aanpak. Een lening neemt u namelijk niet zomaar. Geld lenen kost immers ook geld. Daarom helpen we u om uw budget in evenwicht te houden.

Contacteer ons

Sparen en beleggen

Aan de hand van het rendement dat u voor ogen heeft, uw beleggingshorizon en uw eigen kennis en ervaring, gaan wij gericht op zoek naar het juiste product voor u. Zodat u op basis van een gefundeerd advies kunt beslissen wat u met uw spaargeld wenst te doen en/of hoe u eventueel wenst te beleggen.

Maak een afspraak

Verzekeringen

Voertuig

Een burgelijke aansprakelijkheidsverzekering is wettelijk verplicht. Maar uw wagen of motorfiets is echter vaak méér dan een gebruiksvoorwerp dat u van A naar B brengt.

Om in uw mobiliteitseisen te voorzien is continuïteit erg belangrijk. Daarom moet er ook bij pech of na ongeval zorg worden gedragen voor uw voertuig. Wij gaan steeds met kennis van zaken voor u op zoek naar de beste verzekering voor u en uw wagen. En dient er zich in de loop van uw contract een polis aan die nog beter bij u past, dan brengen we u daar onmiddellijk van op de hoogte.

Lees meer

Woning

Na uw gezin is uw woning vaak één van uw meest dierbare bezittingen. Een goede woningverzekering is dan ook essentieel om uw levenswerk niet in rook te zien opgaan.

Een brand, een zware storm of een inbraak hoeven u niet met een financiële kater achter te laten. Ook als huurder hebt u er alle belang bij om een brandverzekering te onderschrijven. Wij noemen dit de huuraansprakelijkheid, omdat u verantwoordelijk kunt gesteld worden voor schade, die u aan het gebouw veroorzaakt. Vanzelfsprekend mag u uw inboedel niet vergeten.

Lees meer

Gezin

De belangrijkheid van een familiale verzekering wordt vaak onderschat. Nochtans is een dergelijke polis onmisbaar voor elke gezinssituatie.

Onze kinderen, kleinkinderen, huisdieren, … mogen dan onze trots zijn, niets belet dat zij toch verantwoordelijk kunnen zijn voor schade aan derden, en in dat geval moet het gebroken potje ook betaald worden. Het principe lijkt eenvoudig, de praktijk is echter een stuk ingewikkelder. Uw specifieke gezinssituatie kan namelijk een substantieel verschil uitmaken. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de polis die u nodig hebt.

Lees meer

Toekomst

Sparen is vooruitzien, denken aan de toekomst, aan onze oude dag. Een aantal verzekeringen kunnen u hierbij helpen.

Een extra appeltje voor de dorst op de dag van uw pensioen. Een financieel steuntje in de rug van uw partner of uw familie bij uw overlijden. Geen zorgen over de medische kosten in geval van hospitalisatie of een gewaarborgd inkomen in geval van invaliditeit. Deze verzekeringen helpen niet alleen om een belangrijk hoofdstuk af te sluiten maar ook om weer ten volle te genieten van wat het leven te bieden heeft.

Lees meer

Overlijden

En plots wordt u geconfronteerd met het onvermijdelijke. Ook op deze moeilijke momenten willen wij er zijn voor u.

Om uw nabestaanden de kosten van een begrafenis te besparen en hun te ontlasten van de praktische regelingen, die moeten getroffen worden, is een uitvaartverzekering bij een professionele partner het aangewezen middel. Professionele consulenten helpen uw nabestaanden niet alleen met de regeling van een mooie uitvaartdienst, maar helpen hen ook met de administratieve en praktische verplichtingen na de uitvaart. Een hele geruststelling voor uw nabestaanden.

Lees meer

Bijstand

Het leven kan onvoorspelbaar zijn, waardoor u wel eens te maken krijgt met onaangename verrassingen.

Om uzelf en uw gezin te beschermen tegen deze risico’s bieden wij een aantal verzekeringen aan die u thuis, onderweg en op reis de nodige gemoedsrust bieden. Zo kunt u na pech of een ongeval de draad snel weer oppikken en weer ten volle van het leven genieten. Ook in geval van juridische betwistingen of onenigheden biedt een bijstandsverzekering de nodige oplossingen. Uw rechtsbijstand zal uw persoonlijke rechten verdedigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kostelijke procedures en advocaatkosten.

Lees meer

De best mogelijk bescherming tegen onvoorziene tegenslagen voor u en uw gezin.

Op zoek naar een specifieke verzekering? Contacteer ons gerust vrijblijvend voor professioneel advies.

Maak een afspraak