Verzekeringen
bouw

ABR-verzekeringen, tienjarige aansprakelijkheid, BA uitbating, machinebreuk, beroepsaansprakelijkheid architecten en ingenieurs, …

De bouw blijft een boeiende sector, door de techniciteit en de vele actoren met elk hun specifieke aansprakelijkheid.

Enkel door jarenlange ervaring en het beheren van complexe schadedossiers ontdek je de pijnpunten van deze activiteit, die economisch gezien zeer belangrijk is voor onze maatschappij.

Wij financieren niet alleen zeer regelmatig kleine en grotere projecten, maar trachten ook de risico’s van de diverse spelers te verzekeren. Niet alleen ruwbouwaannemers, maar ook architecten, grondwerkers, bouwpromotoren, dakwerkers, afwerkingsbedrijven…doen beroep op onze ervaring. ABR-verzekeringen, tienjarige aansprakelijkheid, BA uitbating, machinebreuk, beroepsaansprakelijkheid architecten en ingenieurs…zijn verzekeringscontracten, die we dagdagelijks beheren.

Hierbij trachten we de risico’s van onze klanten zo grondig mogelijk in te dekken via de juiste verzekeringspolissen en clausules. Dit om te voorkomen dat ze geconfronteerd worden met financiële tegenslagen, die de toekomst van het bedrijf in het gedrang zou kunnen brengen.