Verzekeringen
transport

Containervervoer, luchtvracht, koelwagentransport, vervoercommissionair, containerverhuur, kraanwagentransport, …

In mijn eerste jaar als verzekeringsmakelaar ben ik ook actief geweest als transporteur. Samen met mijn overleden schoonbroer heb ik het transportbedrijf Dynama bvba opgericht, dat momenteel ook al meer dan 30 jaar actief is in internationaal vervoer en momenteel succesvol gerund wordt door mijn twee neven.

Dankzij het opstarten van Dynama BVBA werd ik aangesproken door vele ambitieuze vrachtwagenchauffeurs om ook hun te helpen om een eigen onderneming op te starten. Dit bracht mij door heel Vlaanderen, van Herentals tot Dendermonde. Meerdere van deze bedrijven zijn uitgegroeid tot rendabele en stevige ondernemingen, elk actief in een bepaalde tak van het transportgebeuren : containervervoer, luchtvracht, koelwagentransport, vervoercommissionair, containerverhuur, kraanwagentransport,….

Al deze vervoersvormen kennen hun eigen regelgeving en specifieke aandachtspunten inzake CMR, BA-Uitbating, machinebreuk, uitzonderlijk vervoer…Na dertig jaar ervaring in het leveren van bancaire service en het verzekeren van deze mooie ondernemingen, heeft de transportwereld weinig geheimen meer.

Het verder ondersteunen van hun groei en hun risico’s optimaal afdekken, blijft voor ons een uitdagende en boeiende dagtaak.